Om mig

 

Mitt namn är Michiko, illustratör och konstnär bosatt i Stockholm.
För mig är skapandet en form av existens, en viktig del i livet, att kunna förmedla i bild, det som inte alltid kan sägas i ord, känslor och tillstånd oavsett om det handlar om glädje eller sorg. Eller helt enkelt scenarion från vardagen, med inslag även från ett humoristiskt perspektiv med igenkännande potential. Bilder tolkas och uppfattas ju olika, beroende på bakgrund, erfarenhet och egna upplevelser.

Jag illustrerar bland annat personliga kort, som har varit väldigt uppskattade och efterfrågade. Varje kort är unikt på sitt sätt. Jag plockar fram personen som ska uppmärksammas, med inslag av detaljer som ger en helhet, som vid första anblick kanske inte är helt synliga. Ju mer man tittar, desto mer kan man hitta.

I mitt skapande varierar jag med akvarell och digitalt, men bränner även med lödpenna.

Jag har utfört diverse uppdrag som bokillustrationer, medverkat på utställningar, samt andra illustrationsuppdrag som publicerats.

Är du intresserad av en speciell gåva till exempel: dop, födelsedag, bröllop, högtid, pension eller varför inte överraska dina kära eller unna dig själv en tavla. 🙂

Har du ett illustrationsuppdrag eller vill komma i kontakt för ett samarbete? 
Varmt välkommen att höra av dig till mig för beställning av målning, personliga kort eller illustrationsuppdrag, kontakta mig på info@michikoart.se eller skriv till mig på Instagram: MichikoArt1.

Välkommen att titta in i Galleriet, där finns bilder av mitt skapande i olika material. Bilder läggs upp successivt.

Enjoy! 🙂

 

Medlem i Svenska Konstnärsförbundet och Svenska Tecknare.

 

*Vänligen respektera upphovsrätt på publicerat material.

 

trioillustration copy
Att skapa, är att leva…” 🙂

© Michiko Art 2022

2 reaktioner på ”Om mig”

  1. Hej,

    fick ditt namn av Suvi, som sa att du kanske var intresserad av att medverka vid produktionen av en barnbok. Vill gärna skicka över ett PM med mer information. Har du en mailadress som jag kan använda?

    Mvh Robert Dimmlich

    1. Hej Robert, ja absolut! Jag har skickat ett meddelande till dig med min mejladress.
      Vänliga hälsningar Michiko

Kommentarer är stängda.