Om mig

Mitt namn är Michiko, för mig är skapandet en existens.
Jag skapar bilder i olika material och varierar mellan olika tekniker så som blyerts, akvarell, akryl, pastellkritor och bränt i trä. Utöver det även digitala illustrationer. Med andra ord, en ”multimedial” konstnär.

Något som följt mig under många år är min ”karaktär”, där jag illustrerat olika scenarion och sammanhang från det vardagliga livet.  Material läggs upp successivt på sidan.

Jag har utfört diverse uppdrag som porträttmålningar, personliga kort som är väldigt eftertraktade, bokillustrationer samt andra illustrationsuppdrag som publicerats.

Är du intresserad av en speciell gåva, till exempel, dop, födelsedag, bröllop, högtid, pension eller varför inte överraska dina kära eller unna dig själv en tavla?

Önskar du göra en beställning på t ex illustration, porträtt eller har du ett illustrationsuppdrag, är du varmt välkommen att kontakta mig.

e-post: info@michikoart.se

*Vänligen respektera upphovsrätt på publicerat material.

IllustrKenji copy

trioillustration copy
Att skapa, är att leva…” 🙂

© Michiko Art 2021

2 reaktioner på ”Om mig”

  1. Hej,

    fick ditt namn av Suvi, som sa att du kanske var intresserad av att medverka vid produktionen av en barnbok. Vill gärna skicka över ett PM med mer information. Har du en mailadress som jag kan använda?

    Mvh Robert Dimmlich

    1. Hej Robert, ja absolut! Jag har skickat ett meddelande till dig med min mejladress.
      Vänliga hälsningar Michiko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *